+31 6 40 30 53 02 info@makersstudio.nl
7

Wat is 
web-development

Web-development kan men zien als alles wat je op een website kunt bouwen. Zo bestaan er verschillende soorten websites. Zoals informatie sites van bijvoorbeeld een organisatie of gemeente, grote webshops zoals Bol.com of Coolblue en gehele web-applicaties denk hierbij aan bijvoorbeeld FaceBook of AirBnB. Dit alles kan worden gebouwd op een webadres.

Wat er wordt gebouwd is natuurlijk volledig afhankelijk van wat men wilt kunnen doen op de site. Wil men slechts mensen informeren over het bedrijf en product, of wil men ook dat bezoekers het product op de site kunnen aanschaffen. Het doel van de website staat wederom centraal. Op basis hiervan kan er een structuur worden bepaald en een functionaliteiten lijst worden opgesteld. Hierna worden de juiste Development-tools gekozen die het bouwen van de website zo snel & eenvoudig mogelijk maken.

Hoe wij te werk gaan met 
web-development

Aangezien websites veel verschillende doeleinde kunnen hebben is het uiterste belangrijk om deze eerst goed vast te stellen. Daarom is dit altijd stap 1 bij ons. Wil je een conversie machine of juist een creative wonder waar men uitgebreid kennis maakt met het bedrijf. Na het bepalen van het doel wordt er gekeken naar de functies van de website. Op basis van dit alles wordt er gekozen voor een CRM zoals WordPress of wordt alles vanaf scratch gecodeerd. Tenslotte wordt de website geoptimaliseerd op vlakken zoals SEO, security, load time en User Expierence. 

doel vaststellen 

Functielijst samenstellen

Development Tools

Design & CODE 

Security, tracking & optimalisatie

recente Website opdracht

Branding – UI/UX – Developing

BUZZLE

Buzzle is een locatie gebaseerde berichten platform. Buzzle bood tijdens de quarantine tijd een nieuwe manier om in contact te komen met mensen in jouw buurt.
Bekijk Case

buzzle.world 

Neem vrijblijvend contact op en realiseer uw opdracht