+31 6 40 30 53 02 info@makersstudio.nl

Wat is Marketing

Wat is marketing precies en wat hoe pakt men dit aan. Het is simpelweg het proces van aandacht vragen van de klant en hun een boodschap over brengen. Dit boodschap kan verschillende doelen hebben. Zo kun je als doel hebben om naamsbekendheid te genereren, of een bepaald product of service te verkopen. 

Afhankelijk van dit doel kan er een campagne worden opgezet om het doel te behalen. Voor elk campagne en bijbehorende doel is een andere kanaal geschikt. Het is daarom uiterst belangrijk om het doel van een campagne glas helder te hebben. Op basis hiervan worden namelijk alle keuzes gemaakt zoals: marketing-kanalen en type content.

Hoe wij te werk gaan met uw marketing

Een succesvolle marketing campagne begint bij een goed ontworpen plan. Samen met onze ervaring marketing team wordt dit plan gecreëerd. Eerst wordt het doel bepaalt van de campagne en daarna wordt er naar strategie en kanalen gekeken. Op basis van de gekozen kanalen wordt er in de juiste context content gecreëerd. Na content creatie gaat onze team aan de slag met advertentie. Ook wordt alle interactie met de campagne nauwkeurig getracked. Door het tracken van alle interacties met de campagne kan er gekeken worden naar real-time resultaten.  Op basis hiervan kunnen er aanpassingen gemaakt worden in de campagne. Daarnaast kunnen de data en resultaten van afgeronde campagnes worden ingezet om de volgende campagnes succesvollere te maken. 

doel vaststellen 

strategie bepalen

content creatie 

executie & tracking 

Continue Analyze

recente marketing opdracht

BUZZLE BRANDING EXAMPLE

Content – Strategie – Executie – tracking

Braingineers

Braingineers is een high-tech start-up in Amsterdam. Met de NO.1 plek op de Emerce analytic bedrijven van Nederlands mag Braingineers zich een koploper noemen in analytic en website optimalisatie.
Bekijk Case

www.braingineers.com

Neem vrijblijvend contact op en realiseer uw opdracht